bed and breakfast almere overnachten almerebed and breakfast almere in waterbungalow

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport en bood tot voorjaar 2019 overnachtingen aan in waterbungalows op het water.
Helaas hebben wij op 1 mei 2019 de oude locatie moeten verlaten om plaats te maken voor de Floriade 2022. Hoe dat zo gekomen is kunt u lezen op onze andere website op de de pagina geschiedenis.

Het goede nieuws is dat we wel door gaan met het aanbieden van overnachtingen in Almere. We hebben hiervoor een prachtig pand gekocht midden in het gezellige centrum van Almere Haven, het nieuwe adres is:

Bed & Ontbijt Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM Almere

De nieuwe B&B is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en in Almere Haven is parkeren nog gratis.

U kunt ons nog steeds bereiken via hetzelfde telefoonnummer en emailadres: 036 - 5330646 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Onze Bed & Breakfast is geschikt voor een ieder die een slaapplaats zoekt in (de buurt van) Almere voor één nachtje, een weekendje of langer. Denkt u aan een noodzakelijk verblijf bijvoorbeeld i.v.m. werkzaamheden in de buurt van Almere of een handige oplossing als u buiten Almere woont en een bezoek brengt aan de stad voor een weekendje weg, sportevenement of festival.
 

Indeling Bed & Breakfast

Onze nieuwe bed & breakfast is een pand met vijf verdiepingen aan een gracht in het centrum van Almere Haven. Op de onderste verdiepingen is ons kantoor en een gemeenschappelijke ruimte waar we het ontbijt serveren. Daar bevind zich ook de keuken en er zijn opslaande deuren naar een ruime tuin. Op de bovenste verdiepingen zijn de kamers voor de gasten.

Er zijn zes kamers ingericht voor gasten, waarvan vier geschikt voor twee personen en twee voor maximaal vier personen.
Vijf van de zes kamers in dit pand beschikken over een balkon en er is een ruime tuin waar de gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken.
In eerste instantie is er per verdieping een badkamer, die door de gasten van twee of drie kamers gebruikt kan worden. Op termijn zullen alle kamers voorzien worden van eigen sanitair.

Bij een overnachting in onze bed & breakfast is ontbijt inbegrepen. Het ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte, doordeweeks vanaf 7.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 11.00 uur.
Ook het gebruik van handdoeken en beddengoed is inbegrepen bij de prijs.

Huisdieren zijn in onze accommodatie niet toegestaan.


Prijzen

  • Prijs overnachting voor 1 persoon: € 60,- per nacht
  • Prijs overnachting voor 2 personen: € 86,- per nacht
  • Prijs overnachting familiekamer voor 3 personen: € 120,-
  • Prijs overnachting familiekamer voor 4 personen: € 150,-
  • Prijs overnachting kind 0 t/m 3 jaar in kinderbedje van ons: € 15,- per nacht

Winteraanbieding: boekt u een verblij bij onze Bed & Breakfast met aankomst in de maanden januari of februari 2020 dan ontvangt u 15% korting!

Het is ook mogelijk om het hele pand of een etage te huren met een groep voor bijvoorbeeld een familieweekend of vriendenuitje. Prijzen en mogelijkheden hiervoor zijn op aanvraag.

Voor reserveringen, vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op: 036 – 5330646, via de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of gebruik het contactformulier.

overnachten in almerepension huren almereheerlijk overnachten in Almere 

 

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl