haven slide3 slide4 slider2 slidezeilen

Tijdens uw verblijf in Almere een dagje het water op? Haddock verhuurt zeilboten, motorboten, een sloep met schipper en diverse kano's waarmee mooie routes door Almere gevaren kunnen worden.
De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven aan het Gooimeer, de motorboten en kano's worden verhuurd vanaf Haddock aan 't Weerwater.
Voor het vervoeren van motor- en zeilboten hebben wij diverse boottrailers te huur, ook kunnen wij uw boot voor u vervoeren op een van de boottrailers.
 

Lekker uitwaaien? Huur een zeilboot type Valk!

Een Valk is een open polyester zeilboot voor maximaal 5 personen. Onze Valken liggen op het Gooimeer in het centrum van Almere Haven, dat is vanaf Haddock ongeveer 10 minuten rijden met de auto.
U kunt een Valk doordeweeks voor een hele dag of avond huren, in het weekend verhuren we de Valken alleen per hele dag.
U komt eerst bij de receptie van Haddock aan 't Weerwater een huurcontract invullen en betalen en kunt daarna naar het Gooimeer rijden, waar u de Valk zelf moet optuigen.

Prijzen & tijden Valk verhuur:
 • € 55,- per dag doordeweeks
 • € 35,- per avond, alleen doordeweeks in de maanden juli en augustus
 • € 65,- per dag in het weekend
 • Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
 • Avond huren = 18.00 tot 21.30 uur

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen
Voor het huren van een Valk is zeilervaring met dit type boot een vereiste.

   

Ontdek de wateren van Almere met de kano!

Haddock beschikt over een groot assortiment 1-persoons, 2-persoons & Canadese (3-persoons) kano's. Ontdek Almere vanaf het water op een sportieve, maar toch ontspannen manier! Wij hebben een aantal leuke vaarroutes uitgezet die u mee kunt nemen, ook kunt u een waterkaartje lenen waarmee u zelf de vaarroute kunt bepalen.

Prijzen & tijden kano verhuur:

 • 1-persoons kano € 12,50 per halve dag / € 20,- per hele dag
 • 2-persoons kano € 20,- per halve dag / € 30,- per hele dag
 • Canadese kano € 25,- per halve dag / € 40,- per hele dag
 • Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 of 13.00 tot 17.00 uur
 • Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
   
   

Of verken de Almeerse wateren met een motorboot!

U kunt bij Haddock verschillende open motorboten huren voor 4 tot 5 personen. De motorboten zijn van staal of polyester en voorzien van een 5-PK buitenboordmotor. Een vaarbewijs is voor deze boten niet vereist, wel moet de huurder 21 jaar of ouder zijn.
Vanaf Haddock kunnen leuke tochten gevaren worden, een waterkaartje kunt u van ons lenen.

U huurt een motorboot voor € 85,- per dag inclusief een volle tank benzine.
De daghuur is van 9.00 tot 17.00 uur

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen.

Wij verhuren de motorboten niet alleen voor een avond, maar heeft u een motorboot voor de hele dag gehuurd en wilt u 's avonds een paar uurtjes langer doorvaren dan kunt u de huur voor een meerprijs van € 35,- verlengen tot 21.00 uur, de totale huur voor de motorboot van 9.00 tot 21.00 uur komt dan op € 100,-. Als u voor de avond nog een tankje extra benzine mee wilt nemen dan komt er € 20,- bij.
   

Almere vanaf het water bekijken met een groep? Huur dan een sloep!  

Haddock beschikt over twee omgebouwde reddingssloepen voor maximaal 25 personen waarmee prachtige tochten door Almere gevaren kunnen worden. Uitermate geschikt als onderdeel van o.a. uw familiedag, personeelsuitje of huwelijksfeest.
Deze sloepen worden alleen verhuurt inclusief schipper van Haddock. De te varen route en eventuele verzorging van drankjes aan boord zijn geheel in overleg met u.

De huurprijs is € 180,- voor het eerste uur en € 65,- per volgend uur, inclusief schipper, exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.

   

Boottrailers

Voor het vervoeren of uit het water halen van boten hebben wij diverse boottrailers te huur voor zowel motorboten als zeilboten. Of wij een trailer beschikbaar hebben is afhankelijk van het gewicht, type en lengte van de boot die vervoerd moet worden.
Op onze andere website: www.boot-trailer-verhuur.nl vind u een overzicht en prijslijst van de verschillende types boottrailers die wij te huur hebben, de voorwaarden, welk rijbewijs u nodig heeft om ermee te mogen rijden, etc. 


Algemene informatie & reserveren:

 • Voor het huren van de zeilboten, motorboten en boottrailers is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
 • Motorboten en boottrailers verhuren wij alleen aan personen van 21 jaar en ouder.
 • De zeilboten liggen in Almere Haven en daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren, ook vaart u met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
 • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbregepen bij de huurprijs.
 • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient echter contant te worden voldaan en kan niet gepint worden of verrekend worden met het huurbedrag!
 • Heeft u vragen over onze bootverhuur of wilt u reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 - 5330646 of per email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een jachthaven, een restaurant met zaalverhuur en een zeilschool met bootverhuur. De waterbungalows liggen achterin de jachthaven tussen de boten.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Haddock Watersport
Archerpad 8 - 10
1324 ZZ  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl