Kerkgrachtslideshow2 Kerkgrachttuinslideshow beachbarslideshow slidezeilen zonsondergangslideshow

Tijdens uw verblijf in Almere een dagje het water op? Haddock verhuurt zeilboten, motorboten, een sloep met schipper, diverse kano's en supplanken.
De zeilboten liggen in het centrum van Almere Haven aan het Gooimeer, de motorboten, kano's en sups worden verhuurd vanaf de nieuwe locatie van Haddock, het surfstrand van Almere Haven, ook aan het Gooimeer.
 

Lekker uitwaaien? Huur een zeilboot type Valk!

Een Valk is een open polyester zeilboot voor maximaal 5 personen. Onze Valken liggen op het Gooimeer in het centrum van Almere Haven, dat is vanaf de B&B nog geen 10 minuten lopen.
U kunt een Valk doordeweeks voor een hele dag of avond huren, in het weekend verhuren we de Valken alleen per hele dag.
U komt eerst even naar de beachbar van Haddock om een huurcontract in te vullen en te betalen en kunt daarna naar de havenkom gaan, waar u de Valk zelf moet optuigen.

Prijzen & tijden Valk verhuur:
 • € 60,- per dag doordeweeks
 • € 40,- per avond, alleen doordeweeks
 • € 70,- per dag in het weekend
 • Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
 • Avond huren = 18.00 tot 21.00 uur

Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen
Voor het huren van een Valk is zeilervaring met en optuigen van dit type boot een vereiste.

Ontdek de wateren van Almere met de kano of SUP!

Haddock beschikt over een groot assortiment 1-persoons, 2-persoons & Canadese (3-persoons) kano's en SUP-planken (SUP = Stand Up Paddling). Hiermee kunt u vanaf het surfstrand in Almere Haven het water op voor een uurtje, halve of hele dag.

Prijzen & tijden kano verhuur:

 • SUP-plank € 10,- per uur / € 25,- per halve dag / € 35,- per hele dag
 • 1-persoons kano € 10,- per uur / € 15,- per halve dag / € 25,- per hele dag
 • 2-persoons kano € 15,- per uur / € 25,- per halve dag / € 35,- per hele dag
 • Canadese kano € 20,- per uur / € 30,- per halve dag / € 40,- per hele dag
 • Halve dag huren = 9.00 tot 13.00 of 13.00 tot 17.00 uur
 • Hele dag huren = 9.00 tot 17.00 uur
   

Of verken de Almeerse wateren met een motorboot!

U kunt bij Haddock open motorboten huren voor 6 personen. Deze motorboten zijn van polyethyleen en voorzien van een stuurtje en een 5-PK buitenboordmotor. Een vaarbewijs is voor deze boten niet vereist, wel moet de huurder 21 jaar of ouder zijn.
Vanaf Haddock kunnen leuke tochten gevaren worden, een waterkaartje kunt u van ons lenen.

Prijzen & tijden huur motorboot:
 • € 60,- per ochtend van 9.00 tot 12.00 uur
 • € 90,- per middag van 13.00 tot 17.00 uur
 • € 155,- per hele dag van 9.00 tot 17.00 uur 
Prijzen zijn inclusief benzine.
Wij vragen u een borgsom van € 100,- contant en een legitimatiebewijs mee te nemen
   

Almere vanaf het water bekijken met een groep? Huur dan een sloep!  

Haddock beschikt over twee omgebouwde reddingssloepen voor maximaal 25 personen waarmee prachtige tochten door Almere gevaren kunnen worden. Uitermate geschikt als onderdeel van o.a. uw familiedag, personeelsuitje of huwelijksfeest.
Deze sloepen worden alleen verhuurt inclusief schipper van Haddock. De te varen route en eventuele verzorging van drankjes aan boord zijn geheel in overleg met u.

De huurprijs is € 195,- voor het eerste uur en € 80,- per volgend uur, inclusief schipper, exclusief drankjes en/of hapjes aan boord.

   


Algemene informatie & reserveren:

 • Voor het huren van de zeilboten en motorboten is minimaal een dag van tevoren reserveren gewenst, vragen wij u een geldig legitimatiebewijs en een borgsom van € 100,- contant mee te nemen.
 • Motorboten verhuren wij alleen aan personen van 21 jaar en ouder.
 • De zeilboten liggen in Almere Haven en daar is niemand aanwezig om u te helpen optuigen of wegvaren, ook vaart u met deze zeilboten op het Gooimeer, waar veel scheepvaart is. Wij gaan er van uit dat personen die een Valk huren ervaring hebben met dit type boot en op de hoogte zijn van de vaarregels op het water.
 • Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is het ten alle tijden verplicht een zwemvest te dragen tijdens het gebruik van bij Haddock Watersport gehuurde materialen, het gebruik van zwemvesten is inbregepen bij de huurprijs.
 • Het huurbedrag kunt u bij ons pinnen, de borgsom dient echter contant te worden voldaan en kan niet gepint worden of verrekend worden met het huurbedrag!
 • Heeft u vragen over onze bootverhuur of wilt u reserveren? Neem even contact met ons op, bij voorkeur telefonisch tijdens kantooruren op 036 - 5330646 of per email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl