Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport en bood tot voorjaar 2019 overnachtingen aan in waterbungalows op het water aan 't Weerwater.
Helaas hebben wij op 1 mei 2019 de oude locatie moeten verlaten om plaats te maken voor de Floriade 2022. Hoe dat zo gekomen is kunt u lezen op onze andere website op de de pagina geschiedenis.

Omdat we wel door wilden gaan met het aanbieden van overnachtingen in Almere zijn we op zoek gegaan naar een geschikte nieuwe plek en hebben we een bijzonder pand gevonden midden in het gezellige centrum van Almere Haven.
Het adres is:

Bed & Ontbijt Almere
Kerkgracht 36
1354 AM Almere

De Bed & Breakfast is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en in Almere Haven is parkeren nog gratis.

U kunt ons nog steeds bereiken via hetzelfde telefoonnummer en emailadres: 036 - 5330646 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Onze Bed & Breakfast is geschikt voor een ieder die een slaapplaats zoekt in (de buurt van) Almere voor één nachtje, een weekendje of langer. Denkt u aan een noodzakelijk verblijf bijvoorbeeld i.v.m. werkzaamheden in de buurt van Almere of een handige oplossing als u buiten Almere woont en een bezoek brengt aan de stad voor een weekendje weg, sportevenement of festival.

Meer informatie & prijzen

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl