Kerkgrachtslideshow2 Kerkgrachttuinslideshow beachbarslideshow slidezeilen zonsondergangslideshow
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Haddock op Facebook


Beachbar Haddock voor lunch, borrel & diner!

Als u een overnachting bij Bed & Ontbijt Almere heeft geboekt is een lekker ontbijtje de volgende ochtend natuurlijk inbegrepen. U kunt hiervoor tussen 8.00 en 11.00 uur aanschuiven in de gezellige keuken beneden.

Voor lunch en diner zit u ook helemaal goed bij onze Bed & breakfast, we zijn namelijk gevestigd in het centrum van Almere Haven. Als u de Kergracht af loopt richting het plein staat u midden in het centrum, waar tal van restaurants en winkels te vinden zijn. Op 5 minuten lopen bevind zich bovendien de gezellige havenkom met veel terrassen, allemaal met uitzicht op het Gooimeer.

Heeft u zin in een lekkere wandeling, strand en een heerlijk relaxt sfeertje, loop dan een stukje verder naar onze Beachbar, of pak de auto of de fiets, dan bent u er zo. 
De beachbar ligt pal aan het surfstrand en het Gooimeer en zodra het waait kunt u hier genieten van een spectaculair uitzicht als er gezeild en gewindsurft wordt door onze cursisten en/of de windsurfvereniging waarmee wij het pand delen. Het adres is: Surfstrand Haven 2.

De beachbar is elke dag geopend van 9.00 tot 21.00 uur en alle gerechten op de menukaart kunnen besteld worden tussen 12.00 en 21.00 uur. 
Naast de gerechten op de menukaart wordt er ook nog elke dag een wisselend schippersmenu bereid. Dit kan variëren van Hollandse stamppot boerenkool tot de meest exotische gerechten en u kunt al mee eten vanaf € 9,50 per persoon, ideaal voor gasten die vaker of langer bij Haddock verblijven.
De menukaart en schippersmenu's zijn te vinden op onze andere website


Komt u met een groep overnachten bij onze Bed & Breakfast en wilt u ook de maaltijden door ons laten verzorgen? Wij kunnen altijd een menu op maat voor u samenstellen, een heerlijke barbecue voor u verzorgen of een buffet serveren in een bepaald thema bij onze beachbar. Neem even contact met ons op via 036 - 5330646 of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw wensen en wij maken voor u een offerte op maat.

    
   

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl