Adres Bed & Ontbijt Almere vanaf 1 juni 2019:
Bed & Ontbijt Almere / Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht* 36
1354 AM Almere Haven
036 - 5330646
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* LET OP: De voorkant van het pand ligt aan een gracht, de parkeerplaats is aan de achterzijde van het pand, daar is het adres Kerkstraat. Voor uw navigatie is het beste om daarom Kerkstraat aan te houden.

Per openbaar vervoer
Trein: Met de trein naar station Almere Centrum reizen, vanaf daar verder met de bus.
Bus: Vanaf station Almere Centrum bus M1 richting Almere Haven (de rit duurt 17 minuten).
Uitstappen bij bushalte Centrum Almere Haven.
Bus M1 rijd een rondje door Almere Haven en de rijrichting wisselt, aankomst kan daardoor aan beide kanten van de busbaan zijn, de looproute begint aan de kant van de busbaan waar winkel het Kruidvat gevestigd is.
Lopen (2 minuten): evt. busbaan oversteken (zie boven) en vanaf Kruidvat de Marktstraat inlopen, dit is een winkelstraat. Deze straat komt uit op een plein en voor u het plein op loopt ziet u aan uw rechterhand een gracht, dit is de Kerkgracht. Sla voor de gracht rechtsaf, de Bed & Breakfast vind u op nummer 36.       

Inchecken:
Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport, een bedrijf dat sinds de verhuizing in het voorjaar van 2019 op meerdere locaties in Almere gevestigd is, waardoor we niet altijd op de Kerkgracht aanwezig zijn. Als u bij boeking of een paar dagen voor aankomst aan ons doorgeeft hoe laat u wenst in te checken en een half uur voor u daadwerkelijk arriveert nog even belt dan zorgen wij dat er iemand naar het pand komt om u in te checken. 

 

Haddock Watersport Almere

Bed & Ontbijt Almere is onderdeel van Haddock Watersport Almere. Haddock Watersport bestaat, behalve uit deze bed & breakfast, uit een beachbar en zeilschool met bootverhuur aan het surfstrand in Almere Haven en een werf voor stalling van boten, caravans etc op bedrijventerrein de Vaart.
 
Meer informatie over Haddock vind u op: www.haddockwatersport.nl

Adres & Contact:

Bed & Ontbijt Almere /
Bed & Breakfast Haddock
Kerkgracht 36
1354 AM  Almere
Tel: 036 -5330646

info@haddockwatersport.nl